onsdag 6 augusti 2008

Små röda djur... igen!! :-D

Tänk att jag är gift med en sån man! Jonas brukar laga mat med några vänner varje vecka, och denna vecka så är det kräftor (små röda djur, enligt Anton i "Prostens barnbarn"), västerbottenspaj, vitlöksdip (med mer än 8 vitlöksklyftor!), vitlöksbaguetter... Wow! Sen ska de visst ha helkväll om man tittar på ostkrokarna och chipsen - perfekt! Skulle tro att det blir PS3 för dem och pyssel för mig! *tjohoo*

Har upptäckt flera tävlingar idag, plus alla kort jag borde göra innan dess.... Det blev ju roligare att scrappa då jag vann något, faktiskt! Det är väl ingen direkt billig hobby jag håller på med.. Men kul!

Bloggen har fått en knäpp - nu står allt på engelska! De gjorde nåt arbete inatt på blog, å nu blir jag lite förvirrad över att jag måste använda hjärnan när jag ska blogga:-s Men de har ju inte flyttat om ordningen på knapparna för att spara, göra nytt inlägg mm, så det går ju rätt bra. Jag gör väl som vanligt..

4 kommentarer:

AKO sa...

Jag upptäckte också just att inläggssidan är på engelska numera. Den känns mycket segare också, eller så hade jag bara otur just nu. Är mycket nöjd och glad över att jag SLIPPER äta de små röda djuren. :)

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Jo, precis - hur segt som helst! Men det kanske ger sig..

Ida sa...

Tack ändå kära emelie för dina goda råd =) Kram =)

Ida sa...

Du e väldigt värdefull ska du veta! Glöm aldri de =)