måndag 11 augusti 2008

CSI, Storuman Gospel, avhållsamhet...

CSI har just slutat lite mystiskt - har de tänkt göra ett till avsnitt som handlar om samma case??
Har då varit på gospelövning ikväll, vi har ju konsert på lördag kväll kl 20.00 ute på Nybyggarland - ni är all välkomna! Men jag har haft ont i halsen sen i onsdags, jag hoppas det går över! Jag ska ju sjunga på fredag kväll oxå, samma ställe, men kl 19.00 med Creo.

Och så det där med avhållsamheten... jag har gjort en deal med min man. Jag ska inte pyssla under arbetsveckan, inte shoppa på tradera - inte ens kolla på tradera eller scrapbookingbutiker. Mån - fre. Sen tänker jag inte hålla mig längre:-) Fast det är sååå svårt och jag har inte lyckats helt.. Och varför? Jo, för att det finns de i min omgivning som tänker att jag är lite beroende av scrapbooking. Och det är nog inte helt fel tänkt. Så för att jag inte ska skaffa mig frivillig tvångshandling, så att säga, så ska jag scrapbookfasta under arbetsveckan. Denna vecka. Jag ska bevisa för mig själv - och min omgivning - att jag inte behöver sitta och scrappa varje dag. Så det lär ju leda till att jag är jättesugen till helgen iaf:-D

1 kommentar:

Johan Stenberg sa...

"Jag ska inte pyssla under arbetsveckan, inte shoppa på tradera - inte ens kolla på tradera eller scrapbookingbutiker. Mån - fre."

---Du har alltså inte lovat att inte blogga. Det låter bra! :-)