torsdag 14 augusti 2008

Bloggproblem...

Vet inte hur det är funtat, men på något sätt så är min blogg inte längre bara min egen. Jag hjälpte en kompis att skaffa en gmailadress för några veckor sen, och hade tydligen inte loggat ut från bloggen. Så hans nya adress "kapade" min blogg och jag kan inte få till det där... Så han har fått en ny mailadress. Men... jag ska nog byta lösenordet för nu hade jag problem att komma ihåg det lösenord som gjordes då:-s Om nån varit med om nåt liknande och vet hur man gör för att "kapa tillbax" bloggen så är jag mycket intresserad!

Har ju lovat lägga in bild på min snygga bild ovanför scrappbordet - tadaaah! Just looove it! Kan ju lika gärna lägga ut bilder på vår prunkande balkong, där växer det verkligen! Fast jag är ju ingen mästerfotograf. Asch - jag skyller på kameran;-)

Idag har jag smakat av 3 tårtor - tre stycken!
En av eleverna fyllde år, så Kursgården köpte 2 tårtor, och så kom en av hans kompisar med en underbart god hembakt tårta. Jisses vilket bra jobb jag har:-) Fast vi äter ju inte tårta jämt, förstås..

Det är så roligt när det går bra för våra elever (vi kallar dem hellre elever än klienter...). Idag har jag haft ett samtal med en kille om tänkbar utslussning. Och det är lite sorgligt att tänka att nån man känt ett bra tag (9 månader är ju rätt så lång tid...) ska bort från Kursgården, men oxå underbart att tänka på att han nu går ut i livet och får blomma ut som den fantastiska person han är! Yeah!!

Häromdagen fick jag papperna från skattemyndigheten att jag nu heter Wilderth Hägglund i efternamn. Och så måste jag fixa nytt körkort. Igen! Tycker så synd om stackarn som skulle försöka ta kort på mig förra omgången, i höstas. Då gick mitt gamla körkort ut. Men å andra sidan är det skönt att jag inte behöver visa upp mitt nuvarande körkorti 9 år till!

3 kommentarer:

Johan Stenberg sa...

Bra att du behöll Wilderth!

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Haha - jag vet:-D

NetteR sa...

Oj vilken utmaning! Inte scrappa och inte kolla in tradera... hmm jag skulle nog antagligen inte fixa det *S*
Blir inget Knaften för min del, ekonomin... så jag är ju glad att det inte blev någon mara ;-)
Åker du dit?
Handlade itne så mycket. Jag hade vunnit 50kr + gratis frakt så jag tänkte handla för 150kr till. Hamnade på 193kr sammanlagt eftersom jag höll mig till typ limpenna något papper å så. Hade önskat jag hade haft råd till någon söt stämpel men det bidde inget sånt. Men förstå att jag blev glad och överraskad när jag då går och vinner hela beställningen!! Så ca 200kr + frakt är ju verkligen inte illa pinkat :-D