söndag 10 augusti 2008

Shopping, barnvakt mm

Har varit i Umeå i helgen, eller i Norrfors närmare bestämt. Igår shoppade vi en stund, jag hade hand om de flesta presentkorten från bröllopet (bra för mig:-) och Jonas tog hand om Clas Ohlsons. Jag har köpt ljuvliga handdukar/badlakan på hemtex - jättemjuka gosiga. Halva priset, så klart, det har de ju jämt. Och så handlade jag upp våra presentkort på Lagerhaus oxå, men det var lite svårare. Fast jag klarade ju av det, förstås;-) Vi blev ju överraskade av en störtskur precis när vi skulle gå till bilen för att åka till Expo. Så besväret med att få till håret på morgonen var ju givetvis förgäves, jag såg ut som en dränkt katt resten av eftermiddagen/kvällen. På Expo hittade jag en sån fin bordstablett i filt som jag tänkte klippa sönder och använda när jag scrappar. Blir ju finfint!

På kvällen hann vi med både familjen K-S och så M med tjej. Vi hade en sån trevlig kväll över huvud taget, åt middag och fick fika 2 ggr (vi kunde ha fått fika i Norrfors oxå, men vi avstod:-).

Idag har vi fikat hos faster K, och nu är vi barnvakt medan föräldrarna får sig lite god mat på restaurang på tu man hand! Jag och L tog en promenad bara för kul på förmiddagen, och nyss var jag ute med E, och han somnade nog innan jag ens var vid granngården. Så jag gick inte alls långt.. L "gyngar" för glatta livet!

2 kommentarer:

Johan Stenberg sa...

Är tillbax efter semester i Finland och vad får jag se när jag surfar in på Wildärtans blogg: en fantastisk passionsblomma i den nya headern. Snyggt!

Wildärtan a.k.a. paltn sa...

Tack Johan - jag älskar passionsblommor och ett mål för mig är att bli expert=ha flera olika färger så småningom. Just nu har jag bara denna sort, men frön på en röd...

Välkommen hem!