onsdag 13 augusti 2008

Pyssel å bär å..

Igår hade jag ju tänkt hinna en del, men det blev inte så mycket som jag hade tänkt. Dock blev jag klar med gardinerna som jag sydde om, från panelgradiner till en kappa, som nu hänger ovanför pysselbordet. Jag är jättenöjd - tyget är snyggt och gardinen blev ju jättebillig! Och så får jag ut 3 dukar, dessutom... men de är inte klara än:-) Jag ska lägga in en bild senare så får ni se!

Idag skulle jag skjutsa in en av eleverna till sjukstugan, å så blev jag lite snål, ville inte åka tillbax till jobbet i väntan på att han skulle bli klar. Så jag väntade hemmavid. Då hann jag stryka och sätta upp nya gardiner i vardagsrummet, minsann! Så nu har jag kvar det där blomarrangemanget att göra. Hade ju funderat på en glasskål att sätta allt i, och jag funderar än:-s Vet inte om jag gillar att jorden kommer att synas så mycket.

Ska till Barsele på middag i kväll. Ska passa på att spana in om det finns några blåbär på det ställe där jag var förra året. Mamma tyckte att det var skralt med blåbären i år...

2 kommentarer:

Ida sa...

Tack för dina kommentarer. Jag tror att rädslan för att dö är vanligare än vad vi tror, i alla fall om man skrapar lite på ytan. Rädslor som denna kan förstöra ens liv men man måste komma ihåg att man inte är ensam helt enkelt tro ja!

Ida sa...

Gomorron! Jag jobbar ti halv tio ikväll tyvärr =)