fredag 8 augusti 2008

Nu ä're helg igen:-D

Har gått hem tidigare från jobbet, ska packa och åka till Umeå för att hälsa på kompisar. Ska bli kuuul! Och så har vi ju hur många presentkort som helst sen bröllopet som vi skulle kunna titta över om vi inte skulle kunna använda..?! Och så ska vi äta på Subway, som vanligt. Vi kanske ses där vid lunch på lördag?? ;-) Fast jag har blandade känslor inför Subway; det är sååå goda mackor, men personalen har det inte så bra där. Dåliga löner, när de nu får lön. Vilket tydligen inte kan tas som en vana, enligt VK.se:-s Gräsligt!

Har väl inte så mycket att säga, det har inte hänt så mycket sen sist. Blåsorna under fötterna lever;-) Har fått hem lite foton idag som vi beställt, vi skulle ju se vad som passar till tackkort till bröllopsgäster och andra uppvaktande. Det kort vi funderade mest över - där är Jonas huvud lite väl toppat, tycker jag. Det är alltså kapat. Trist! Men.. vi får väl ordna det där, vi kan säkert beskära på nåt vis så att det blir bättre nästa gång. Vilken tur att vi inte beställde 200 foton som toppade skallen av honom!

Idag är det 080808 och jag vet åtminstone 3 brudpar som gifter sig idag. Grattis till er!!!!!

Ha en trevlig helg allesammans - jag kanske skriver nåt inlägg i helgen. Ume-borna har visst tillgång till ledningar, de med:-P

Inga kommentarer: