tisdag 12 augusti 2008

Ledig idag!

Kursgården har farit till Ammarnäs för att hajka lite, så jag har tagit ledigt. Hade tänkt plocka blåbär, men vi har ju inte fått vår frys än. Då det nu gäller att va flexibel så satsar jag istället på att fixa i ordning här hemma! Jag har finfina gardiner, 2 par, som jag ska sätta upp. I helgen så hittade jag fina panelgardiner som jag tänkte göra en kappa av till hobbyrummet - de är lilarosa blommiga.. Ni ska få se, det kan nog bli bra tror jag! Och till inspiration när min scrapbookfasta är över! Jag köpte gardiner till vardagsrummet när jag var i Sundsvall, så de ska bara strykas - går ju snabbt! Ska pricka in nåt bra program då jag kan göra det! Och så köpte jag ju gröna växter i Umeå som jag tänkte göra nåt snyggt arrangemang av. Men.. jag skulle nog behöva ett ordentligt fat/skål för det. Jag har mest glasskålar:-s Men det kanske skulle bli snyggt ändå? Jag tror jag ska prova.

Ikväll funderar vi (jag och Malin) på att göra vår USA-beställning på scrapbookinggrejs. Det är en klausul från avhållsamhetsavtalet, beställningen måste göras i tid! Så vi tänkte prova scrapbookexpress.com, de har fått bra recension på nåt av alla dessa scrapbookingsidor som finns. Min varukorg är redan gjord:-P Men jag skulle ha kollat ut nåt snyggt alfabete. Jag hade plockat ut ett, men det är så stort! Jag vill ha "spotlight" från qk, men det är ju 5-6 cm stort, typ. Ska se om jag hittar nåt annat.. Men det är jobbigt när man har bestämt sig för nåt och sen "måste" ändra sig. Jag vill ha ett ganska rakt alfabete, jag har ju tre mer snirkligt snygga så det vore bra med ett kompletterande!

Over an out, som min vän Ida brukar säga:-)

1 kommentar:

Ida sa...

Tjenixn! Jo visst ska du få va me oxo :-) Jag dricker te närsomhelst serru, så det spelar ingen roll för mig! Hur jobbar du på fredag? Kramen!