fredag 31 oktober 2008

Första uppdraget på KIF!

Idag är premiären för mitt första uppdrag på Kort i fokus, så gå in och titta vad vi hittat på nu! Som ledtråd kan jag säga att vi använt oss av något som är köpt eller fått... Mitt kort ser ut så här;

Today it is première for my first ”mission” at CIF, so just jump in there and check what we’re up to! I can tell you that much that we have used something we’ve bought or recieved…. My card looks like this!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Kortet är urfint! Tack för hjälpen!

Kamilla sa...

OH så läckert kort!! jag rusar iväg snarast :D

Anonym sa...

Är det bara jag som inte har förstått hur man tar sig till den där kortsidan?
=)
Linda Söderlund

Kamilla sa...

HAHA...det är växthuset ;D skotern står i garaget, den är förståss också dyr men bara makens intresse, jag följer med för att jag måste..fast liiite kul är det ju ...
Stämpeln på sidan är stempelglede jag köpte dom från Brunkullan... *mega dreggelvarning utfärdas*

Anonym sa...

Jag känner både Åsa & B-E litegrann. Har varit på Tjarn ett par gånger, sen har vi varit på en del fester ihop. Jo, vi bor ju rätt nära så det är inte så konstigt. Hänger rätt mkt på Cafe Anno i Olofsfors, och där brukar Åsa kika in titt som tätt också.

J0, tidningen kommer förhoppningsvis i helgen. Du får kika in lite nu och då. Den är ngt extra (man kan dessutom vinna en massa scrappiga priser, vilket ju inte är helt fel!)