Annars så har jag ju som sagt fått i mig lite mat idag. Alla Hägglundarna är hemma i helgen, så vi har grillat på Näset. Så gott *slurp* Jag och Jonas höll oss till vår lchf och gjorde omelett med sparrisstuvning och frestade resten av Hägglunds:-) Men det var första gången jag gjort i ordning färsk sparris, och nu har jag ju lärt mig att man kan koka toppen på typ 5-7 minuter och resten i säkert en kvart...
Imorgon bär det av till Övik på morgonen eftersom det är konsert med Michael W Smith på kvällen. Jag ska se om jag hittar nåt jeansaktigt i blått, Storuman gospel har ju krav när de ska ut och sjunga;-) Jaja, jag ska iaf även träffa en kompis som jag inte träffat på kanske 12-13 år eller så... Vi hade det grejt i charkdisken på ICA long time ago - ska bli så kul att träffa henne!
Imorgon bär det av till Övik på morgonen eftersom det är konsert med Michael W Smith på kvällen. Jag ska se om jag hittar nåt jeansaktigt i blått, Storuman gospel har ju krav när de ska ut och sjunga;-) Jaja, jag ska iaf även träffa en kompis som jag inte träffat på kanske 12-13 år eller så... Vi hade det grejt i charkdisken på ICA long time ago - ska bli så kul att träffa henne!
2 kommentarer:
Smaaaaarrigt :D
Och jag kikar in då i bloggen nära mig snart igen :D
Kram kram hälsar en grillavis C ;)
Färsk sparris gör man så här med; bryt av den träiga delen i nederkanten, om det finns någon. Släng ner i kokande, lättsaltat vatten och koka i 1 (EN!) minut. Ta upp och spola med KALLT vatten. Smält smör i en stekpanna och bryn sparrisen runt om, tar typ 5 minuter eller något sånt, det ska bli lagom brunt på sparrisstjälkarna... Om man vill kan man steka bacon till/med, så får man med det fettet också :)Supermumsigt och en av våra nya stapelrätter hemma...
(Ja, jag kör GI också...:))
Skicka en kommentar