onsdag 6 maj 2009

Sursnön vräker ner!


Varför är jag ens förvånad? Så här är det ju varje år - det kommer snö i både april och maj, blandat med fantastiskt soliga varma dagar... Ni ser ju själv. Och det är snön ni ska titta på - inte gammlagår'n:-D

Ha en bra dag!!! Jag ska leta fram snowjoggers;-)

5 kommentarer:

Marie - Gula Villan i Vallen sa...

Nämen hallå! SNÖ!!!!! Har by the coast har vi spöregn... Trevligt att träffa dig också.

Lena B E sa...

Fy så trist med snö nu!! :(
Ska väl inte berätta vad vi har för väder för då kommer du bara att bli ledsen. Så taskig vill jag inte vara. ;) Kan trösta dig med att våren och sommaren "kryper" längre norrut, även om det går sakta. :)
Tack för dina uppmuntrade & snälla ord :) tyvärr hade jag nog med min Lo i fel tävling, skulle ha haft den med hos er istället! ;) *skrattar* för jag vann inte! :) Kramar från Lena

AKO sa...

Jag undrade faktiskt häromdagen om det skulle komma någon mer snö denna vår, men vi har klarat oss hittills här vid kusten. Dock har det regnat en del istället. Utöver det så tycker jag att det är en ganska fin bild, snöfall gör mycket för helheten. Hoppas att ni slipper mer snö fram tills det ska bli vinter igen!

Annica H sa...

Nä men hallå! Vart tog våren vägen??? Ja ja... Hav förtröstan, snart tinar det bort igen! :)
Tack för senast!
// Annica H

eviledna sa...

AAAAAAAaaaaaaaaaaaaargh, how can you live with ALL THAT SNOW. It's a good job you don't live over here, you'd be complaining you're too hot, it was 16 degrees today and while it was a lovely sunny day we were still saying it was still a bit chilly.
Take care & keep smiling
Ann x