tisdag 9 augusti 2011

Vilket puréande..

Igår fick jag äntligen mina smak- och matportionsformar från Barnmatsburken.se, så jag satte med stor iver igång med smakisgörandet. Jag gick friskt ut med att göra potatismos. Men Alva skulle ha mat i slutet av kokandet av potäterna, och då glömde jag liksom bort dem... Så potatisen blev bränd och vi har en kastrull mindre nu:-/

Då tog jag tag i dessa morötter som jag tjatat om ett tag. Och det gick ju lysande, för jag lät inget störa mig då. Jag hällde bort lite av vattnet ur kastrullen.. Det ska Alva få prova idag! Och så tog jag fram blåbär ur frysen och gjorde en laddning av det oxå.

Idag blir det nog broccoli och äpplen med kanel! Ska kanske inte satsa på så många smaker/dag, för då är det kanske lätt att det går som för den stackars potatisen.. den hamnar ensam och glömd i soporna.

1 kommentar:

AKO sa...

Jag följer dina matlagningsansatser med samma intresse som jag antar att Alva gör. Skulle dock knappast bli mätt eller nöjd på hennes portionsstorlekar. ;) Kan bara säga att HoL inte alls bad mig fota utan jag hängde med R som assisten/andrefotograf lite på eget bevåg men med deras tillåtelse. Hade nog gärna fotat er då det begav sig men kan nog mer nu än vad jag gjorde då, så det kanske var bra att jag inte var fotograf åt er. ;)