onsdag 17 augusti 2011

Hos kära syster

I måndags morse så åkte jag över till syrran efter att Alva fått sin frukost. Kicki hade framfört önskemål om att få fota Alva lite mer strukturerat, och även hennes kusin, och syrran var villig till det:-) Så vi åkte och tillbringade en dryg timme med henne på en gräsplätt vid Nydalasjön. Detta foto känns riktigt kul att ha - 2 systrar med sina bedårande småttingar. Det ska jag nog förstora och ha på väggen hemma, tror jag:-) HÄR finns ett annat fint foto från i måndags, det är Sigge som mest är på väg bort hela tiden. Han kan ju springa numera:-)

Annars har Alva haft "the time of her life" under vistelsen hos mostern. Hon har fått smaka melon, majskrokar, smörgåsrån och gungat i babygunga och på gunghäst (med mycket stöd!!). Nya roliga grejer!

Igår (tisdag) så åkte jag hem efter lunchen. Jag hade en surströmmingsburk med till mamma och pappa så jag bjöd dem på det medan de höll med resten av tillbehören. Så gott!! Förra året fick jag ju bara äta vid max 2 tillfällen eftersom jag var gravid då, men i år finns inga restriktioner.. Yeay! Dixie var oxå glad att se mig, hon har varit på "hundpensionat" hela helgen:-) Det är skönt att veta att hon har det bra hos mamma och pappa när vi åker bort, och Tiger likaså, han är ju då hos svärfar. Vi har det så bra!

1 kommentar:

Annika ("Tifflan") sa...

Men åhh vilken härlig syskonbild på er !!! Och så gullungarna ! Va kul att se ! =) Kram