lördag 10 januari 2009

Explore your inner self

Ja, jag satt i min scrapphörna igår, men det blev ju inte så mycket gjort på minialbumet, direkt... Men jag gjorde ett kort med en ny fin stämpel från Motivet! Och så satsade jag på att va med i en tävling som de har - kolla in den! Men du måste ha en stämpel köpt på Motivet för att va med och sista dagen för att lämna in är idag... Jag gillar iaf stämpeln riktigt mycket och jag har färglagt den med tombows.

Yeah, I sat in the scrapbook corner yesterday, but I didn't create anything at the mini album... But I created a card with a new wonderful rubber stamp from Motivet! And it's my entry for a contest they have - check it out here! I like the rubber stamp very much and I coloured it with tombows.
Idag har vi städat ur lägenheten lite till, vi hade hjälp av mina söta föräldrar. Vi är nästan klara, men det tar ju alltid sån tid, även med sånt som ser så lite ut. Jag lade mig halv tre inatt och så drack jag nästan ingenting igår - jag glömde som bort det på dagen på jobbet, och när jag kom hem så var vattnet hemma jättebrunt och äckligt. Och vattnet jag beställt med min svägerska kom kl halv två på natten... Så idag har jag haft en riktigt präktig huvudvärk som heter duga! Jag ska nog sova en havtimme, äta mat och fortsätta inta vatten. Det har jag gjort hela dagen, men det har inte hjälpt. Och inte kaffet heller. Eller huvudvärkstabletten.

Ha en underbar lördagskväll!!

Today we have cleaned tha former apartment a little more with help from my amazing parents. We're almost done:-) I got to bed at 2.30 yesterday night and I drank too little yesterday. I forgot to drink water during the day at work and when I got home the water was really brown and disgusting! And the water I ordered with my sister in law was delivered at 1.30 in the night. So today I have had a really bad head ache. I think I have to sleep half an hour or so, cause it won't help with drinking water, drinking coffe or take pills.

Have a wonderful saturday night!

8 kommentarer:

Anna sa...

Vilket underbart kort!!
Hoppas huvudvärken ger med sig snart.
Kram

Pernol sa...

sååå vackert kort!

tack för din kommentar hos mig! Vad glad jag blev! Ja, jag använde aluminiumfolie i bakgrunden på bröllopsLOn. Tänkte att det kunde vara snyggt.

Kram!

The 80's Me sa...

Vad vackert du skapat!
Du lyckades verkligen fånga magin från stämpeln i resten av kortet.
Snyggt!

ElinÅ sa...

Härligt kort! Fina färger och underbara dekorationer. Blommorna va jättefina, ser nästan lite frostiga ut. Är genomskinliga dropparna pearlmakers?
Tack för kommentaren i min blogg:)

ElinÅ sa...

Då ska jag gå på jakt efter sådana pärlor nu, jättefina! Attans, jag som inte skulle shoppa på ett tag:)

Lena B E sa...

Ååå så otroligt fint kort!!
Du har något att hämta i min blogg, bara för att just du är du & för att du hjälpt mej så mycket!!
Kramar

Ewonne sa...

Wow.... vilket vackert kort ♥♥♥

eviledna sa...

Absolutley beautiful. I love the way you distress, you always make the paper look like cloth, really is VERY effective. The layout is fabulous, I've saved your picture to my computer so I can use that layout. Hope you don't mind :)
Take care & keep smiling
Ann x