torsdag 8 januari 2009

En utmärkelse...

Har fått en sån fin utmärkelse av Marie. Jag har sett den på andra bloggar, men har aldrig orkat traggla mig igenom engelskan. Men nån har översatt den och jag känner mig... stolt! Fast det blir ju lite fel, för det var ju det som bloggen inte skulle va, så att säga.
Här är motiveringen för de utvalda bloggarna:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.
Lycka till!
Härmed nominerar jag följande bloggar som inspirerar mig på många olika sätt:
Monica - hit åtekommer jag ofta och inspireras av det skira vackra...
Cilla - ligger som inspiration för min "Nyårslöften 2009"
Camilla - ja, du får ännu en, men det hjälps inte. Hit återkommer jag oxå flera gånger per vecka, samt till Stämpelstudions blogg för att se allt det fräcka och vackra du gör!
Ewonne - gryyyymt vackra layouter och kort, här får jag inspiration ideligen!
Camilla - kolla in hennes fantastiska kort! Jag ryser av välbehag...

Ja det är några av alla de jag har som föredömen, jag skulle väl kunna fortsätta lite till. Men man ska sluta nån gång oxå så det inte blir så långrandigt! Och vill ni ha mer inspiration om vilka jag gillar kan ni fortsätta bland alla mina länkar jag har till höger i bloggen :-)


2 kommentarer:

Ewonne sa...

Tusen tack för din award ♥♥♥ Jag blev jätteglad när jag såg det!

Nu gäller det bara och se vem jag ska skicka den vidare till!

Kram

Monika sa...

Wow.. tack!

Du, nu tog jag firefox och då gick det!!!

Min egen blogg syns bäst med Explorer så det kan vara olika. Jag tror personligen utifrån min erfarenhet att det spökar med din fina bakgrund. Det är typiskt sådant som gör att det blir knäppt i vissa läsare. Men det är inga problem nu, gäller bara för mig att komma ihåg att använda Firefox hos dig.

Kramar