onsdag 2 februari 2011

Föräldragrupp del 3

Har varit på föräldragrupp igen. Var riktigt trött, men jag tror jag hörde ungefär allt:-) Nu kan jag nästan namnen på de flesta där oxå..

Denna gång har det varit mer snack om partnerns roll under förlossningen, lite om profylax (rent teoretiskt), att hemapotek inte behövs över huvud taget (men jag kommer givetvis i att investera i ett ändå!), amning, liiite om hur det är direkt efter förlossningen samt hemma igen efter förlossningen. Nästa vecka så ska vi på förlossningen och kika runt:-)

4 kommentarer:

Sara Mårtensson sa...

Vad spännande :-) Minns hur speciellt allt var innan vi skulle ha Nelia. Det var skönt att få komma och titta på både förlossningen och BB och prata lite med personalen.

Jo det här med blöjor :-) Bättre sent än aldrig som det heter!

Robert jobbade ju i Norge förut och då köpte han med blöjor hem. Nu jobbar han inte där längre. Robert och ev Mikael har tänkt köra dit och handla blöjor om ca 2 veckor. Vi är ett gäng föräldrar som ska handla och dela på bensinkostnaden. Det blir ju ändå billigare blöjor. Är du intresserad? Hör av dig på facebook i så fall :-)
De har ju både libero och pampers där.

Ha det fint nu och sköt om dig!

Kram Sara

Andreas Leek sa...

Nu närmar det sig med stormsteg! :) Spännande!

Bara Jag sa...

Det är mycket som ska in i huvudet innan man blir förälder - det fina är att även om inte allt fastnar så blir man förälder i alla fall!
Kramar!

alfamamma sa...

Ett hemapotek är ett måste, både för oss vuxna och den lilla. Om inte annat så investerar man ju i lite trygghet!