torsdag 17 februari 2011

Tradera å lite annat:-)

Jag satt ju å bjöd på Tradera härom helgen och idag har jag äntligen fått hämta ut detta fina spjälsängsskydd å påslakan med Labanmotiv. Fast de luktar skumt, får allt tvätta upp'et noga! Funderar oxå på att gnugga av spjälsängen så den är ren och kan målas vid senare tillfälle. Jag har redan köpt färgen, så det vore ju kul att bara sätta igång vid nåt bra tillfälle, typ i helgen kanske? Eller nästa vecka då jag ändå LEDIG:-D Hehe:-)
Denna vecka har jag ju ägnat åt överlämning på jobbet, och det känns rätt lugnt att lämna skutan. Min efterträdare kommer förmodligen att göra ett finfint jobb, hon är väldigt ambitiös! Nästan så jag iofs kan bli lite orolig över just det, att hon skaffar sig väldigt mycket jobb... för det är inte så svårt. Nå, jag tror hon klarar sig!

Tänker göra en härlig rabarberpaj att ta med till jobbet, och så har jag en cheese cake i frysen oxå, så det borde räcka för ett litet föräldraskapsledighetsavskedsfika på jobbet imorrn, tycker jag! Hmm... måste nog ta ut rabarberna ur frysen...


EDIT: det blir blåbärspaj, tror det passar hemskt bra ihop med cheese caken.

1 kommentar:

alfamamma sa...

Man kan göra så himla mycket fina fynd på Tradera. Och Laban är ju helt bedårande!