tisdag 8 februari 2011

Föräldragrupp samt studiebesök på förlossningen

Igår var det dags för en Lyckseletur igen, och nu har vi gjort bort sista föräldragruppsträffen eftersom vi fick chansen att även göra studiebesöket på förlossningen. Vi var bara tre föräldrar som dök upp på förlossningen, och det var med mig och maken, alltså. Skönt - jag frågade på allt jag hann, och det skulle jag nog inte tordats om det varit 15 andra där. Den andra blivande mamman på studiebesöket ska dessutom få sitt andra barn, så det gick ju att fråga även henne om olika saker. Ja, jag känner mig rätt trygg i att det här kommer att gå på nåt vis:-D

Vi passade även på att bunkra upp på Dollarstore med en hel del godis och nötter som kan va bra att ha för att få lite (socker)energi. Men jag vill även ha med frukt och kanske nån bärdryck eller så för att få energi när det väl gäller. På Dollarstore köpte jag även underlakan till Knådden, det är så skönt att beta av saker allt eftersom!

Middag hos mina föräldrar på väg hem - gott som vanligt! Och när vi kom hem så satte vi igång att packa BB-väskan så att man inte ska springa som yra höns och göra sånt i all hast när det väl är dags. Jag var helt sjukt trött under kvällen, men vi fick med det som vi just nu kan packa ner. Kamera, frukt och necessär får vi allt komma ihåg på dagen D:-)

2 kommentarer:

Elias sa...

Någon som testade lustgas?

Sofia P sa...

Ta med dig något eget gott att dricka tycker jag.. När vi va där hade dom citronsaft (med sötningsmedel, "fy vodka blä!" för att citera trolltyg i tomteskogen..), apelsinjuice och ja du.. Minns inte om dom hade något mer, men de måste dom ju ha haft men jag minns inte. Men det skulle ha varit skönt å ha något gott att dricka istället för bara apelsinjuice. :)