torsdag 10 februari 2011

MVC-besök i v. 35

Så har jag äntligen varit hos barnmorskan på besök igen, om jag minns rätt så har jag inte varit där sen mellandagarna, faktiskt... Så kan det gå. Men allt såg då bra ut med alla värden. Bara det att Knådden fortfarande ligger i säte. Men det är ju ingen panik eftersom jag bara är i v. 35 än så länge. Vanligtvis har ju ett besök tagit 15-20 minuter, men denna gång så fick jag beskriva min "graviditetsberättelse". Samt tankar inför förlossning, amning, hur det går med kost och motion osv. Blev ganska stressad då tiden rann iväg för jag förstod att mina samåkningspartners stod och väntade utanför... Det är så roligt att vara hos barnmorskan, för hur det än är så får jag så mycket beröm över mina värden - fast de förmodligen inte är speciellt exceptionella:-) Men hon har väl fattat att negativ kritik inte lockar till förändring..

De data jag kommer ihåg är:
Viktuppgång sen inskrivning: 7 kg *yeay!*
Järnvärde: 120
Barnets hjärtslag: 144

Jag känner mig supernöjd. Blodtrycket var något högre än förut, men jag tycker iofs hon kollade det lite snabbt efter att jag satt mig.. Men det var då inget alarmerande med det ändå. Fast jag hoppas verkligen att Knådden lägger sig rätt nu, för jag har då ingen större lust med kejsarsnitt...

1 kommentar:

Anonym sa...

Hallå Emilie!

Grattis till den växande magen, så kul =)
Tänkte bara "lugna" dig (OM det skulle behövas) vad gäller sätesläget. Vår lille skrutt satt lugnt och stilla i säte och vägrade vända sig trots vändningsförsök.
Jag tyckte inte att någonting gjorde ont, vare sig vändningsförsök eller snittet som det slutligen blev.

Galet lycka till med allt spännande som väntar er, NJUT!!

Kram Magda.