lördag 5 februari 2011

Härlig SPA-dag och shopping

Sen ungefär en månad tillbaks så har vi planerat för en SPA-dag på IKSU SPA. "Vi" är mamma, syrran, jag och svägerskan. Vi kom överens om en dag då jag och svägerskan kunde slita oss från våra viktiga jobb, och så bokade syrran alla tider. Jag och syrran tog varsin klassisk ansiktsbehandling, och mamma en massage med en naprapat. Vi var supernöjda allihop! Man får betala ett saftigt inträde där, men då får man boka in sig på olika träningar, eller bara träna fritt på gymet, vara i solrummet, ljuscaféet osv. Jag hade ju laddat för att simma en bra stund, men det blev kanske en kvart. Sen satte vi oss i lilla varma poolen och surrade istället tills det var dags för behandlingarna. Vi åt även lunch tillsammans i solrummet. Syrran och svägerskan gick på ett Body balancepass, och jag och mamma njöt lite kaffe i ljuscaféet innan vi drog ut på våra ärenden på stan. Jag var supertrött redan då vi lämnade IKSU - det tar på att njuta, minsann:-D Fotot är från IKSU.


Vi satsade på Ersboda/ Mariehemsområdena för ärendena. Jag hämtade ut en fin gratis body från Kappahl, och då valde jag den på bilden här intill. Gött med gratisgrejer! Fin är den oxå:-) Och så fanns det ju lite grejer på rea, men jag köpte bara några strumpor till Knådden. Vi var inne på H&M och kollade runt, och så tog vi coop när vi ändå var där, för vanlig mathandling.


Vi åkte även till Plantagen där jag hittade fina murgrönor att ha i köksfönstret. Eller om de hamnar i vardagsrumsfönstret? Skulle ju oxå passa bra... (jag har dock mörkgröna fina krukor!=) Jag investerade i plantjord oxå, både till mig och jobbet. Å så avslutade vi på Ohlssons tyger där jag äntligen köpte det där tyget jag tittat på i ett år till matsalsstolarna. Vanligt grönt sammetstyg - vad annars? Än grönt alltså? :-P Grönt passar ju till precis allt, så jag tror det blir väldigt bra. Jag hade ursprungligen fler ärenden, men de blev bortprioriterade med ljusets hastighet allt eftersom jag blev tröttare och tröttare. Vi skulle ju ta oss hem oxå!

Hur som helst så hade vi en fantastisk dag tillsammans, och jag kan hålla med syrran om att vi borde göra det här tillsammans varje vecka! Eller åtminstone varje halvår:-)

2 kommentarer:

Cicci/Trollmor sa...

Det låter som att ni hade en härlig dag! Å visst borde man göra sånt där oftare!

Miriam sa...

Enligt våra beräkningar är det coop som har billigast blöjor. Bara ett tips:) Sen brukar man kunna fynda barnkläder där, för ofta är det rea. I love den där stora coop-affären!