lördag 5 februari 2011

Dagen idag är en härlig dag, den är min:-)

Jag är inte som gjord för snöskottning denna vinter, men det funkar när det får ta hur lång tid som helst:-) Men jag tror inte det blir nån promenad idag, faktiskt. Jag har satt igång första tvättmaskinen med nya barnkläder och får väl hänga dem om nån timme. Känns skönt att vara på gång med nåt iaf! Igår fick jag även med mig flera grejer fårn syrran, som ett babygym med bamsemönster *yeay!*, ett babyskydd, en babylift, några nappflaskor och så nappar. Awesome!

Förresten så måste jag få visa vilket superfint tyg jag vann på tradera i torsdags, har längtat efter den auktionen i typ 11 dagar eller nåt:-)
Fint va? Längtar efter att göra nåt fint av det där!! Men jag undrar ibland hur en del sätter ut måtten på tygerna, om de verkligen kör med principen h*b. Jag tror de ibland gör tvärtom, och det är ju en välda skillnad... men jag får se när jag får det, ska försöka va flexibel i tanken på vad man kan göra!

Igår lade jag mig vid 22, och så steg jag upp 8.45 imorse, så jag känner mig riktigt utvilad idag. Fräsch som en rosenknopp:-) Nu har jag ont i ryggen efter snöskottningen så jag måste vila en stund:-) Men sen kanske jag rent av söker mig fram till symaskinen en stund? Jag har ju uggletyget att göra nåt av, och så påslakan att göra. Får se vad som stimulerar mest:-)

1 kommentar:

Miriam sa...

Väldigt fint tyg!