lördag 19 februari 2011

Inga speciella planer

Jag har ju sett fram emot att sova ut nu under föräldraledigheten, fram till födelsedagen, alltså. Ja, det är ju därmed rätt så typiskt att jag vaknar före 07 idag då, första dagen på föräldraledigheten. Men jag steg upp helt frivilligt 07.50, inte ens hundarna hann komma upp och försöka få liv i mig:-) Det kändes fruktansvärt kallt i huset, jag eldade nog inte så övertygande igår kväll:-s Men det är ju supermysigt att göra upp eld även i kaminen, så jag kan höra spraket medan jag surfar i soffan:-) Och så har jag unnat mig superfrulle: 2 dl blåbär med lite turkisk yoghurt, en supermacka med kleggsallad, ost och ägg och så kaffe. Faktiskt en perfekt start på denna dag, tycker jag:-)

För denna dag finns inga spikade planer. Jag tror jag ska tvätta upp spjälsängen som jag nämnde härom dagen - då blev det ju bakning istället. Och så ska jag utfodra en väns hundar, vilket ju inte tar speciellt lång tid.. Jag tror det kan bli till att tvätta oxå. Igår fick jag en fin filt av en av svägerskorna som vi skulle kunna ha med till BB. Man ska väl se till innan att föräldrarnas doft finnas på filten för barnets skull, så det är lika bra att tvätta upp den och sen ligga på den i sängen:-D

Maken är med en av systrarna hos en annan syster utanför Umeå, så jag är solokvist till imorrn. Så ett dygn till (MINST!!!) får allt Knådden hålla sig där h*n är.

3 kommentarer:

Elin Rydén sa...

Hej Em!
Härligt det låter med en varm brasa, hoppas den har värmt upp dina kalla fossingar. Vilken härlig dag, kall o klar, men jag tror jag håller mig inne tills imorgon, ska försöka gå ut då.
Ha en trevlig helg kram

alfamamma sa...

Det är skönt med dagar utan spikade planer.

Anita/AniLi sa...

Hej, länge sedan jag var här, och ser nu att det inte är länge kvar till ni blir fler i familjen! Så spännande! Klokt av dig att ta det lugnt de sista veckorna och en morgon med brasa i kaminen låter mysigt!
En välsignad helg önskar jag dig!
Anita (nu med ny bloggadress)