onsdag 25 juni 2008

Sjuk...

Är hemma idag. Jag har varit så trött i början på veckan att jag nästan mått dåligt, och igår började jag känna av förkylningstendenserna. Och jag känner dem idag oxå, så jag ska mota Olle i grind och vila mig i form. Jag har ju inte tid att va riktigt sjuk heller! Har just pratat med mamma och sagt (sjungit med mycket sprucken röst...) grattis till henne. Kortet till henne såg ni ju på förra inlägget, är riktigt nöjd över att ha gjort ett så pass... icke färgrikt kort. Det är inte så likt mig, men jag kan när jag vill!:-)

Lägger ut ett par kort som visar 2 inköp jag är lite nöjd med: Först är det inköpet på Laplands office igår. Jag hade bara tänkt köpa klister, men de hade ju lite annat oxå. Och så har jag äntligen kommit över lite punchinella, det är bland det senaste som kommit scrapbookingtrenden och jag har letat och letat. Men tradera har ju allt:-)

Ska ta mig lite frukost, jag har fått sova länge idag - jätteskönt. Å så ska jag ta på ullstrumporna, för nog känns det kallt i denna värld! Jag vill ha åtminstone +15 - är det för mycket begärt? Får ta ett snack med Gud om det, känner jag!

Snart är det semester...

2 kommentarer:

Ida sa...

Krya på de! Kram!

AKO sa...

Hej!

Hoppas att din hemmadag hjälpte till att kurera dig! Jag måste säga att det här med ditt scrappande nästan verkar ha nått mer alarmerande nivåer än mitt fotande, vilket kanske inte är helt ofarligt. ;) Är du beroende eller skulle du klara dig utan om det var nödvändigt? *L*