tisdag 29 juni 2010

Hjärtbulle till oss och så Bakker!

Igår hade vi finbesök av ett par vänner, och vi fick ett specialbakat bullhjärta av Yvonne. Så vackert och så gott! Tyvärr hade vi glömt bort att det var gospelövning, så vi fick inte njuta av besöket så länge, Men det kommer ju fler tillfällen:-) Vi fick då godkänt för valet av gård:-D

Senaste veckorna så har jag med jämna mellanrum cruisat in på Bakkers sida för att bevaka när de lägger ut lökarna som man ska sätta på hösten. Och igår fick jag napp - massor av härliga lökar låg ute och redo att beställas. Jisses så svårt att göra ett urval!! Men jag gjorde ett urval så det blev ju inte såååå dyrt;-) Det här är några av lökarna som beställts:


Man får väl beställa varje år i några år framåt och liksom bygga upp trädgårn, precis med alla andra blommor jag oxå vill ha. Ska bli så kul! Ungefär som att scrappa - man måste planera litegrann och bedöma vilka färger man tycker passar ihop, och så former på både blommor och rabatter. Ett stort jobb som det verkar!

Nu är vi internetlösa hemma, och även utan tv och fast telefon. Den fasta telefonen har vi helt enkelt sagt upp, och tv och internet ska väl lösa sig så småningom..

Inga kommentarer: