måndag 5 juli 2010

Länge sen sist!

Nu var det längesen jag skrev, och det beror dels på att vi varit i Norge ett par dagar med mitt jobb, och så har vi ju inget internet hemma just nu. Vi har gjort slut med Telia:-) För den som undrar så har vi tagit bort vår fasta telefon oxå.

I onsdags åkte vi som sagt till Norge, där har det både havsfiskats och dykts. Jag tappade dock min ena fena det första jag gjorde, så det var ju snabbdykt för min del:-( I år så testade jag även att fiska, jag har struntat i det förut. Jag var med på ett nattfiske, och det var riktigt kul att hala upp sej efter sej efter sej. Och så en uer och så en torsk. Men vi kände oss lite lata, så vi slängde tillbaks vareviga fisk!

I lördags så skyndade vi oss t i trädgårn när vi vaknade och sen hastade vi till sound check kl 11 i Storuman - Storuman gospel sjöng på Storumandagarna. Vi hade ju inte prioriterat att dricka vatten eller äta frukost innan, så jag höll då på att svimma av värmen. Jag är inte så van vid solen, har haft så lite av den varan denna sommar. Sjungningen gick bra och efteråt flanerade vi runt och pratade med bekanta. Kul! Men när jag kom hem så var det ju rätt uppenbart att jag bränt mig "under halsen" av typ 3e gradens brännskada. Iaf 2a gradens... Synd att jag passade på att bära v-ringat:-P Efter flanerandet på byn så dog vi till Skellefteå och köpte oss ett gammalt vackert skrivbord. Vi ska slipa av det litegrann och antikbetsa det. Det blir nog supernajs!

I söndags så ägnade vi oss åt att fixa inomhus, det var på tok för mycket knort för att kunna njuta av att va utomhus. Men vi svettades i värmen - riktigt tryckande hett för både människor och djur! Hundarna pallade inte heller att va ute alls pga alla knort - finns det nåt bra knortmedel (knott på svenska) för hundar? Jag hittar mest medel för hästar ute på internet...
Hur som helst - vi hann rätt mycket i vårt ratrum där alla överblivna ouppackade kartonger stått. Nu ser det ju ut som ett rum där, inte ett förråd! Vi hastade iväg på middag hos mina föräldrar, och sen vidare till Lappis eftersom OLE BÖRUD hade konsert! Han är ju så grymlings bra!!

Sammanfattningsvis så har hela veckan varit fantastisk. Kanske lite varmt, men nu tänker jag inte klaga när vi äntligen har lite sommar! Fast jag kan väl få klaga lite på knorten, de är riktigt besvärande för oss alla i Skiråsens Paradis.

Inga kommentarer: