onsdag 26 augusti 2009

Ännu en onsdag i mitt liv...

Nu har det hänt igen - att jag bloggat så sällan! Undrar om det är lap topen hemma som gör att jag inte tar mig för? Det är mer krångligt med den, faktiskt. Jag hittar inte foton så bra än, så det är ett väldigt letande.

Det blev väl inte så mycket städande i helgen, jag har funderat över en bättre pysselhörna, men har ju inte de grejer jag vill ha. Så då kom jag av mig...

I söndags blev vi bjudna till ett par som vi länge sagt att vi borde besöka, och så blev det alltså till slut av! Och frun i huset hade bakat äppelkaka, så jag beslutade mig raskt för att avbryta min rena kur (Cambridge) och påbörja den kombinerade kuren några dagar tidigare. Det var gott med äppelkaka och vaniljvisp, och jag njöt av att få tugga nåt så gott! Ringde min CK-konsulent i måndags för att diskutera kombinerad kur. Jag trodde att det innebar att jag skulle äta 2 påsar CK och äta ett mål GI-mat. Men så var det ju inte! Jag ska i så fall fortsätta äta 3 påsar, lägga till 100 g protein och så mer och mer grönsaker.... SÄLLAN pinkar en trähäst - det går jag inte med på! Så nu äter jag GI ett par veckor innan jag går tillbaka till ren kur och kör ett nytt race. Jag har gått ner 10 kg på 5 veckor, förresten. Det känns bra:-) Och jag bröt min 5 veckorsfasta med att göra palt i måndags - perfekt övergång, va?? Det kändes underbart:-D

Ett par kvällar har jag nu ägnat åt ett minialbum, men det går sakta... och så fick jag inte igång skrivaren igår heller, så då blev jag oxå lite frustrerad. Men det får ju ta den tid det tar. När maken kom hem sent igår kväll så klädde vi på oss och for ut och gjorde upp en eld i becksvarta mörkret - mysfaktor! Det var inte så kallt heller.

Ikväll har vi styrelsemöte på jobbet så det blir en fruktansvärt lång dag. Men det är ju inte så ofta vi har det, som tur är!

Ännu ett kort...
Ha en underbar onsdag allihop!

5 kommentarer:

Mija ♥ sa...

Hej Wildärtan! Tack för din kommentar på SS och så mysigt du verkar ha det uppe i mina hemtrakter:) Kortet är toppenfint! Jag tycker mycke' om den stämpeln!Många fina saker hittade jag här på din blogg!

Kram

Anonym sa...

Imponert over dietten og vektnedgangen din, du fortjener stor applaus!!
Det ble ingen dingeldangelkjol med hjem fra Tyrkia, så jeg får vel fortsette med vanlig trening for å holde formen ;) Kanskje jeg til og med skulle scrappa litt igjen...dårlig med motivasjon, men neste helg blir det treff :)

Isabell sa...

Tack för din kommentar, du har mycket fina alster i din blogg också måste jag säga :)

Lena B E sa...

Hej vännen! Du har 2 awarder att hämta inne hos mej. Ha en jättetrevlig helg!
Kramar från Lena

Susanne sa...

Oh va fin den är!!
Kram
Susanne