torsdag 31 juli 2008

Myggfritt snart??

Har gjort en layout från semestern 2005. Den är gjord efter en skiss på Nettansscrapbooking4you, men jag har även skickat in den till Papprika.

Har gjort en dold "journaling" (scrapbookingspråk) under fotot, där det står sommaren 2005. Har skrivit: "Vi tältade i Norrmjöle på semestern. På fotot sitter vi i bilen och laddar för att sätta upp tältet - det var alldeles grått av mygg som dansade runt bilen, blodtörstiga. Man kunde faktiskt inte andas utan att svälja mygg!!"

5 kommentarer:

AKO sa...

Är det någon som längtar till vintern? Då lär det i alla fall vara myggfritt. :) Jag tror inte att jag har blivit så mycket mygbiten som i år på väldigt länge. Kanske jag borde sluta upp med att kräla omkring i skogen med kameran. ;)

NetteR sa...

*S* Jaa du det är vääääldigt mycket mygg i år. Mina fötter kliar och kliar sedan jag stod ute och pratade med en kompis här om kvällen :-/
Höghuset är ett bild jag skrivit ut på cardstock :) Å jag gissar på att du är E´s syster som jag skickade stämplarna till?! :-D

Kram från regning grannkommun

NetteR sa...

Scrappar mest själv. Har varit till Knaften på träff två gånger och det har varit skoj. För ca 1½år sedan så brukade vi ha träff några stycken men det har tyvärr runnit ut i sanden, men vi ska väl se om vi får igång något kanske till hösten igen. Det är ju som skoj att träffa andra medans man pysslar :)
Stämpelstudion har superbillig ez, brukar handa därifrån :)

NetteR sa...

Ja men det skulle ju va superskoj!! Själv har jag inte körkort men det löser sig ju säkert på något vis i alla fall :)

alexandra-lindgren sa...

jag gillar hur du gjort med blommorna, snyggt! läckra färgkombinationer. snyggt! :)