onsdag 9 juli 2008

Hemma till slut

Har haft en toppendag på jobbet - vi var ute å beachade på Boxan, och sen handlade vi en dryg timme i Storuman. När jag skulle hem efter middag på KG så drog jag förbi graven en sväng och vattnade lite och sen satte jag av hemåt. Otroligt vad det blåst upp under eftermiddagen - jag beredde mig på en jobbig hemtur med motvind. Nå, vid järnvägsövergången i Stensele så for sadeln längst ner på stången, och där ville den stanna. Så... jag ska kolla om jag verkligen gjort rätt
med sadelmonteringen. Jag fick gå hem, så jag var hemma först 18.50 och stekte min kära palt som mamma producerade i söndags:-)

Har ju fått lite paket idag - äntligen har Sarah Kay kommit! Jag betalade de stämplarna den 12 maj, så jag har väntat intensivt i 2 månader! Ni ser ju hur ljuvliga de är..

Fick en hel lista (kanske 10?) med youtubevideor som min syster tyckte jag skulle ta en kik på - det tog sin tid ikväll, har suttit säkert en timme och glanat på olika kortmakarvideor. Men det är ju bra att få lite tips, förstås:-)

1 kommentar:

Ida sa...

palt palt palt ;-) Blir du aldrig less?!! Ha en fin kväll :-)