måndag 28 mars 2011

Riktigt social söndag

Igår försov jag mig. Igen. Ingen blir väl längre förvånad... Jag hade ju faktiskt ställt klockan för att vi skulle ta oss iväg på Gudstjänst, men kl 04.00 när jag gjorde det så tänkte jag inte på att det var omställning till sommartid. Så vi vaknade kl 10. Och med amning, sminkning, hårgörning mm så hinner vi inte till Gudstjänsten kl 11, det är ju bara att inse. Men vi drog iväg så snabbt vi kunde till makens mormor istället.
Tänkte bjuda på en sånt vackert foto på Alva och makens mormor. Mormor är 91 år, och hon satt igår länge med Alva i famnen och myste, hon log och hon kommenterade släktdrag:-) Tror att Alva "gick hem" liksom de övriga barnbarnen och barnbarnsbarnen:-)

Igår kväll när vi kom hem så reflekterade jag över 3:e världskriget i vårt hem och fick en sån där känsla av att vi egentligen skulle behöva kalla in Hemfrid eller nåt liknande mycket snabbt, eftersom jag hade en känsla av att vi snart skulle få besök. Mycket riktigt. Typ 45 minuter efteråt fick vi besök av ett par vänner som kom med fina gåvor till Alva. Undrar om de törs komma tillbaka? Hoppas verkligen det, för vi hade - som vanligt - en riktigt trevlig kväll tillsammans med dem! ♥

4 kommentarer:

Nina H Pedersen sa...

Å, gratulerer med vakre, lille tulla deres ♥ Koselig å se bilde sammen med oldemor (norsk for mormors mor :)) Siden dattra mi tok førerkort forrige uke må jeg vel innrømme at det er ganske lenge siden jeg hadde så små barn... du får kose deg masse med babylukt, myk babyhud og nyte tiden!! Klem :)

Sara Mårtensson sa...

Vilken fin bild! :-)
Roligt att se dig och sötaste Alva idag!

Ha en fin helg!

Kram Sara

Mona-Lisa F sa...

Vilket underbart vackert foto:-)

Mamma sa...

så mysigt f er alla..