torsdag 24 mars 2011

Trips och shopping

Igår upptäckte jag att mina fina nya murgrönor slokade betänkligt och det berodde på trips. Eller nåt annat ohyreaktigt. Jag har ju i bakhuvudet när jag är i en blomaffär att jag aldrig lyckas med murgröna, men jag glömmer ändå bort mig vart 5:e år och köper. Och får ohyra i dem.. Jaja. Hittade nån gammal spray för blomohyra, så vi får se om duschen med den gör nån nytta. Förmodligen får jag väl bara slänga dem:-(
Igår så åkte även hela lilla familjen till stan för att göra några ärenden/shoppa. Jag fixade en "rånarluva" i ull till Lillan, för ingen av hennes utemössor passar hennes lilla huvud. Så hon brukar få ha 2 innemössor samt huvan från overallen. Men det sitter inte bra.. Nä, men nu har vi iaf en annan lösning! När jag ändå var på Chicaboom så köpte jag ett par jeans till Lillan som passar henne nu. Hoppas jag, jag ville ju inte väcka henne för att kolla... Nä, men just byxor har vi lite för lite av, så jag har investerat i 2 par. På Åhléns så blev jag även narrad (av typ ingen, egentligen) att köpa en fin liten lila klänning (se fotot från Åhléns). Hennes far fyller ju faktiskt år snart:-) (Ja, då är det ju självklart att hon ska ha en fin klänning!).

Efter att vi gjort våra ärenden på stan så åkte vi upp till BB. När vi åkte hem därifrån för 3.5 vecka sen så ville vi ju ge nåt till personalen där för att de varit så fina mot oss. Men vi har inte varit på plats i Lycksele förrän nu, och de tog glatt emot fikat till kaffet:-) Nu efteråt så vet jag att vi hade åtminstone 3 bekanta liggandes där, vi hann bara prata med 1 par. Men lilla Thilma var ursöt!

Maken åkte iväg och bastade igår kväll när vi kom hem, så jag har haft ensam jour på Lillan. Det har gått bra, hon har faktiskt sovit rätt länge. Och vi sov i soffan hela natten, faktiskt, det bara blev så:-)

Inga kommentarer: