tisdag 1 mars 2011

Äntligen hemma igen!

Förra veckan hann jag bara publicera ett inlägg, så var det i princip till att åka in på BB. Vi kom hem igår med en underbar prinsessa som gör som småprinsessor gör mest - sover, äter och ser till att vi får byta blöjor med regelbundna mellanrum. Ett drag som vi nog måste ta på oss på min sida av släkten är att hon kan se lite grym ut, hon har världens underbaraste blängigaste blick. Då blir hon kallad för "lilla My" av mig (Mumindalen, ni vet), men annars så är vi i funderarstadiet på vad hon ska heta på riktigt. Orkar inte skriva så mycket mer nu, det är dags att vila en liten stund innan nästa mjölkproduktionsomgång. Första natten hemma blev ju iaf inte lugn för min och prinsessans del:-)

11 kommentarer:

Malin a.k.a. Boop sa...

Underbart! Gratulerer med den lille prinsessen. Så nydelig hun er! :))

Sara Mårtensson sa...

Vilken sötnos hon är! Grattis än en gång. Då bebisen är nyfödd är dagarna och nätterna upp och ned hela tiden. Man får ta det som det är och sova då man kan.
Hoppas ni mår bra och myser!

Kram Sara

Annika sa...

Sicken sötis!!

Rebecca M sa...

Gratulerar! Så fin hon är :)

alfamamma sa...

Så söt den lilla är! Grattis!

Elin sa...

Ett stort grattis från mig o Fredrik. Vilken gobit, sötnos. måste kännas helt underbart. När åkte ni in? Hoppas allt gick bra. Hur stor är hon? Välkommen till världen lilla "My". stor kram

Sindra sa...

Stort Varmt Grattis till en sån söt liten Prinsessa! Man får ta det som det blir när en sån fin liten tjej har kommit till världen! :)

Urban sa...

Vi är så glada för eran skull. Och hoppas allt ska gå bra för er i fortsättningen.

Kramar från Isakssons

Monika sa...

Vilket fantastiskt mirakel! Grattis igen!

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Grattis till underverket. Så söt :) kram Johanna

AKO sa...

Så underbart! Här har jag gått och tänkt att det inte var dag riktigt ännu och så har hon redan kommit. Grym uppsyn eller inte så är hon ljuvlig! Grattis, grattis, GRATTIS!! Kramar