tisdag 15 mars 2011

Riktigt piggelin idag

Inatt har jag återigen kört egen jour, men när klockan var 03.00 och dags för amning så hade jag sovit i 3 timmar... vilken skillnad det har gjort motför igår natt! Så jag har varit vaken sen 07.00 nu och har småplaner på att kanske baka lite muffins:-) Och så ska jag möta maken på kapellet för städning i eftermiddag, så jag tror det blir premiärkörning med vagnen. Tror inte det funkar så bra att gå med sparken på Blå vägen nu.

Jag har börjat va riktigt frusen nu efter lillongens födsel, innan dess har jag väl känt typ 2 hurvar sen augusti:-) Men imorse var det-17 ute och +15 här inne. Det skulle jag ha tyckt va perfekt för 3 veckor sen, men nu så fick jag bara maniska tanken att jag måste elda ordentligt för att få mig värmen i kroppen. Lillongen bara slöt ögonen och somnade direkt efter amningen, tror hon oxå tyckte det var lite för kallt för att va vaken och deala med det. Hon var då väldigt kall om tårna och händerna..

Näpp, tror hon vaknar nu! Ha en fantastisk dag:-)

3 kommentarer:

JohannaDesign - Blommor, smycken o inredning sa...

Hej, vad bra att det är framme. Det lilla hjärtat har jag gjort i keramik, det är porslinslera och själva fästet är silvertråd. :) Kram

Rhode sa...

Hoppas att premiärturen med vagnen blev vällyckad :-)

KRAM!

Sara Mårtensson sa...

Vad mysigt ni verkar ha det :-)

Nelia var också kall om händerna och fötterna i början och då var det ändå sommar så det är nog vanligt.

Ha en fin kväll!

Kram Sara