torsdag 17 mars 2011

Hej hopp!

Vet inte om det blir enahanda med alla dessa sovfoton? Jag har tappat bort laddaren till min kamera, så det blir inte av att jag tar kort. Maken gör det ju däremot, men jag gillar inte hans kamera;-) Hur som helst så gillar vi det här sköna kortet - så här sover hon ofta. Lite avspänt och tryggt!

I tisdags vägde jag mig och blev smått förvirrad. Maken fick hjälpa mig när han kom hem, och det visade sig att jag hade sett rätt. Jag har rasat i vikt:-) Nog har jag i och för sig tyckt att byxorna hängt litegranna när jag passerat spegeln i hallen, men jag har tänkt att jag nog bara är lite inbilsk. Och att bli av med kilon är ingen som helst sorgesam process, blir mest en skön hjälp på traven! Det uppmuntrar oxå till att ta promenader, har kommit mig iväg på 2 sköna solpromenader denna vecka. Jag är inte så vältränad, och det känns faktiskt i snittet efteråt, men det ska nog va så ett tag till. Men det har framför allt varit ljuvligt skönt! Barnvagnen har åkt fram, för både på vår lilla väg och på Blå vägen så har det börjat bli bar väg.

Idag och ikväll har Alva varit riktigt närhetstörstande, jag har inte fått nåt gjort på min lista, förutom en älggryta. Det är ju mysigt att gosa med henne, men jag känner oxå att dagarna försvinner rätt så fort:-s MEN det är bra med anknytning, så jag får väl fortsätta fokusera på det. I alla fall vissa dagar då hon verkligen vill ha det så:-)

13 kommentarer:

Miriam sa...

Min farmor säger att det är ett trygghetstecken när man sover med armarna så där. Jättemysig bild!

Ylwa Blomkvist sa...

Hon är så söt er lilla Alva!!

Evelina W sa...

OJ kan hon redan ha den där bodyn?? Stora tjejen!!

Birgit L sa...

vilken gullunge

Mia I sa...

Åhhhh vilken liten goding!

Julia T sa...

Lilla goding♥

Karin S sa...

VärldsSÖT!

Carina T sa...

Ett gullegryn!

Annelie L sa...

Sööööt! ♥

Anette J/Nettans sa...

Sööööt! ♥

Kamilla sa...

♥ ♥ sötaste Alva ♥ ♥

Rebecka F sa...

ett stort grattis till en riktigt liten sötnos!

Ulrika Forsman sa...

har missat den stora nyheten nar internet varit nere. Grattis till er lilla tjej!! kramar