tisdag 10 februari 2009

Surt!

Jag har köpt mig Spellbinders-dies som är sååå snygga. Grejen med dem är att man kan embossa dem oxå och få en extra snygg kant jämfört med många andra dies på marknaden. Nåväl, jag har besätllt den speciella matta som man måste ha för embossingen och den kom idag!!! Men... jag har inte 2 B-plattor till cuttlebugen. Status quo!!:-s Men det är ju beställt nu och jag hoppas att det går snabbt att få dem!

Annars så har det gått riktigt bra på jobbet idag, jag har skrivit på behandlingsplaner och funderat vad som kan va bra för ett par av eleverna. Vi har haft studiebesök oxå och den killen med följeslag fick ju verkligen se Stensele/Storuman från sin mest fördelaktiga sida; -7 och strålande sol och mycket snö. Fantastiskt! Vi borde ha varit utomhus idag...

Nu ska jag försöka göra ett kort... Tjing!

6 kommentarer:

Therese sa...

I löv my spellbinders! Vill ha fler:)
Kramelikramar

Malin sa...

låna en av mina b-plattor tills din kommer... Synd bara att jag lånat ut dom men får säkert tillbaka dom imorgon/övermorgon!

Anita sa...

Jag svarar på din fråga här. Jag köpte mina spellbinders-dies på e-bay. Jag köpte dem redan i höstas och då fanns de inte att få tag på här i Sverige.
~Anita

eviledna sa...

Hello Emilie,
The trouble with Nestabilities is once you've bought one set you want all the sets!!! So far I've got 12 sets, with more on my wish list :) I too use mine in my Cuttlebug, I LOVE my Cuttlebug. Have you got the Tan Embossing Mat? You'll need that to emboss them after you've cut them.
Take care & keep smiling
Ann x

Kamilla sa...

OOOh är det nåt nytt otyg du frestas med *skrattar*
Du måste "korta" nu så jag får se vad det blir :D
Kram kram

Marie sa...

Hej! Har samma problem med mina nya spellbinderdies.. vart hittade du mattan ngnstanns? här i sverige?

MVH
Marie