onsdag 18 februari 2009

Kärlek till min syster

Jag har gjort en layout som handlar om min syster, men hon är inte i livet och det ni ser på fotona är själva gravstenen. Men scrapbooking är ju ett sånt utmärkt sätt att bearbeta olika saker, bl.a. sorg, och jag har faktiskt inte kommit mig för att scrappa om henne förrän nu.

Papperen är de underbara Bittersweet från Basic grey och jag har scrapliftat en kvinna, men nu hittar jag inte åt henne så att jag kan ge henne credit:-( Iaf så var hon utländsk och jag hittade hennes LO på Basic greys galleri. Jag hade tänkt sy ihop de olika papperen och jag började med att sy ihop ett par av dem. Men jag hade ju tejpat ihop dem först och jag höll på att bli gråhårig av allt tejpklister som fastnade i symaskinsnålen och så blev det inga fina stygn. Så jag lade av med det. För övrigt är det ett band från Websters page, vingar i grungeboard som jag har målat med akrylfärg och sen lackat med krakeleringslack. Stämpeln i övre högra hörnet är färglagd med tombows. Jag har lagt en massa pärlor i blommornas mitt. Det mesta går att köpa hos Anna på Pyssellyckan!

6 kommentarer:

Anna sa...

Så vacker den blev!!!
Kramar, Anna

Annica H sa...

Oh en så vacker layout! Starkt av dig att scrappa ett sådant foto!
//Annica H

Katrin sa...

Vilken tjusig! Förstår om det kan ha varit svårt att göra den.

Kram Katrin

eviledna sa...

Beautifully done Emilie, such a lovely way to remember your sister.
Take care & keep smiling
Ann x

Lena B E sa...

Layouten är så vacker!! Din syster skulle bli glad om hon såg den. :) Jag håller med Annica att det är starkt av dig att skrappa ett foto på gravstenen. Jag har fortfarade svårt för att skrappa foton på min syster och ändå har hon varit borta i 30 år. Kramar från Lena

Evelina sa...

Väldigt vacker... tänk bara om det fanns lite fler foton på Ellinor? Skulle så gärna vilja få tag på bra foton att scrappa.