lördag 14 februari 2009

EDIT: Alla hjärtans dag! / Valentines day

Jag har ju påtat ihop ett kort dagen till ära, men nu är jag liiite osäker på vem som ska få det;-) Nej, ingen behöver vara orolig för att jag har någon annan än Jonas - han är the only one! Men jag vet ju att någon gifter sig idag... Ja, det där löser sig!

Detta kort finns även på Pyssellyckans blogg.


Jag har använt mig av mönstrat papper från Prima marketing, stämplat med swirlstämplar, satt en blomma på 3d-kuddar. Sen har jag stansat ut det runda med vågiga kanter (med nestabilities), även det stämpelmotiv som jag färglagt med tombowpennor. Som text skrev jag “Håll mitt hjärta, håll min själ..”. Papperskanterna är skrapade och chalkade. Swirlstämpeln har jag fyllt i med en glitterpenna för att få önskvärd effekt:-) Jag har lagt 3d-lack på några ställen på stämpelmotivet så att det blänker lite. Vingarna på tjejen har krakeleringslack på sig.
På första insidan ser man att jag klippt ut ett papper, så att det i urklippet bildar ett hjärta! Det är en ren olyckshändelse, men jag gillade ju det givetvis!

3 kommentarer:

Lena B E sa...

Ett jättefint kort, insidan är ju lika snygg den!! Jag vill önska dig en jättefin & trevlig alla hjärtans dag! Kramar Lena

eviledna sa...

Gorgeous card, especially like the heart inside, very unusual. I've got those DP's, never quite knew what to do with them, but now you've given me some ideas, thank you :)
Take care & keep smiling
Ann x

CillaT sa...

Yes, jag kan kommentera här igen=D Jättefint kort! Så varma härliga färger!