söndag 13 april 2008

Nygift:-)


Åh vilken dag det var igår!! Jag är så nöjd med helheten, det har ju varit värt vårt slit den sista tiden, tycker jag. Vi steg upp före 7.00, vi skulle va hos Patriks 7.20 på frukost, för att hinna med frukosten innan 8.00 då jag skulle va hos frissan. Vi startade 7.21 från stället där vi sov. Kl 7.22 ringde brorsan och efterlyste oss:-) Vi hann i tid till frissan, men jag satt där i 2 timmar och 40 minuter! Så vi hann inte i tid till gammplatesen där vi skulle börja med fotograferingen. Men Krister (Foto Click) stod och väntade som han sagt att han skulle göra. Då fick jag se brudbuketten som Jonas hämtat ut - det är den snyggaste brudbukett jag sett, tror jag! Tur att jag har sån bra smak;-)

Fotograferingen gick bra, faktiskt - i och för sig ska jag väl vänta tills jag sett resultatet, men eftersom vi satsade på utomhusbilder så var det inte så jobbigt med blixt. När vi så småningom, c:a kl 14.05 eller så, gick gången fram i kyrkan så kändes det helt fantastiskt att se alla som kommit för att bevittna vår stora dag! Det kändes som att jag log ihjäl mig:-) Hela vigseln kändes så fin och jag höll på att gråta då min kusin Cilla sjöng "Just the way you are". Gunnar gjorde "Your love" så bra oxå, det gick inte att stå still! Och bandet spelade så suveränt:-) Utgången blev ju en överraskning - Mange hade övat in hela låten, fast det var ett parti där som han helt inte hade velat ta. Otroligt fint av honom att lägga ner sådan tid på att öva in det!

Minglet på Blå Kupan gick över förväntan, med tanke på att alla inte är så roade av mingel. Och jag tror inte att folk i Storuman kanske är jättevan vid det..? Nå, det var då jättetrevligt, jag gick runt så mycket jag bara hann. Det var ju inte så länge vi hann vara där, dock, eftersom vi helst ville äta cateringmaten varm på middagen.

Middagen var ju inte den fullträff jag räknat med. Laxen var torr, förmodligen för att den fått stå i värmeskåp i en evighet. Men förrätten var god, Svante hade rökt laxen helt perfekt! Pappa och mamma höll tal, och många över huvud taget höll tal och/eller spexade. Natten blev lång, vi for hem vid 02.00 tror jag.

Jag är jättenöjd med min bröllopsdag, det var trist att jag var så trött och att kaffet kom in så sent, jag hade behövt det mycket tidigare. Men tröttheten hade jag faktiskt räknat med, så jag och Jonas drack lite Red Bull för att orka fokusera under festens gång:-) Dock blev en del tal lite invecklade och svåra att hänga med i. Det var lite tråkigt att ingen laddade över sina digitalbilder, vi har ju inte en enda bild än så länge. Men då vi får tag i nåt så ska jag börja lägga ut valda delar...

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis till brudparet!!!
Jag var tvungen att kolla in din sida när du varit på min :) Hoppas att ni får det bra tilsammans, hälsa Jonas från mig- vi gick i samma klass på högstadiet.

/Linda Glasin