lördag 28 maj 2011

En dag på annan ort

Igår kväll åkte jag och prinsessan till pensionatet i Rusele. Vi kom sent, så vi gick isäng nästan direkt. Men jag hann ju upptäcka att jag glömt både skötväskan och så handtaget till bröstpumpen. Jag var Ruseles missnöjdaste person!!! Men jag tänkte att jag nog skulle kunna klara mig utan skötväskan, jag had eju ett gäng med blöjor med som skulle kunna placeras direkt i väskan. Och Alvas käder... ja, det går ju att köpa nya när man ändå ska till stan dagen därpå.


Imorse klev jag upp vid sjutiden och skulle försöka få Alva att äta frukost. Gick icket! Jag brukar använda silikondinapp, så hon vägrade ju ta ett överspänt bröst. Jag höll på att krevera, så jag brände iväg hem till Barsele för att skaffa det där handtaget och hämta skötväskan. Så kan det gå!


Men sen var resten av dage bra, vi åkte till Umeå och gick omkring på Kappahl och Coop, och jag misslyckade IGEN med att handla kläder till mig själv. Gjorde ju ett tappert försök för 2 veckor sen oxå. Men Alva fick iaf sin beskärda del, of course:-D Sen så bar det av till syrran sen där vi firade Sigges ettårsdag. Han fick jättemånga fina grejer, och han började leka direkt med kastrullerna som han fick av sin gamla moster med familj:-) För Sigge fick ju en spis av sina föräldrar, och det råkade ju mostern veta.


Nu sitter jag och Alva på pensionatet - Alva i mormors knä, sovandes, och jag med datorn i knät framför tv:n. Vi har det så bra!

2 kommentarer:

Evelina W sa...

Tack för idag! Det blev mer lek vid miniköket sedan gästerna åkt hem, Sigge är sååå nöjd! :)

Wildärtan sa...

Vad kul att det gick hem:-)