torsdag 20 januari 2011

Tygpyssel i planeringsstadiet

Nu har jag äntligen fått tummen ur och budat hem det första tyget, det är det där orange uggletyget. Det blå blev ganska dyrt, men den finns som en auktion imorgon på samma tyg, så då ska jag va på alerten igen. Och det här vita är ju oxå skojigt, men det går om först 10 da'r. Jag har surfat runt på olika sidor för inspiration till inredning, och nu börjar det kännas roligt med både barnrum och övriga huset. Maken får bara huka sig och följa med *hehe* Fast jag ska inte sy saker till varenda rum, nånstans ska jag väl se min egen förmåga, och det är ju så att jag kan brinna ett tag, och sen tvärt sluta brinna för en sak. Men det är kul med planer och drömmar om hur det skulle kunna bli här hemma. Jag har sparat fina foton för att ha kvar lite att drömma kring utifrån vad vi själva har.

Jag har funderat på gardiner, vimplar, tavlor, mobil ovanför sängen/vaggan och kuddar så klart! Igår när jag körde hem så kom jag att tänka på att jag fick en liten tulla när jag var liten, så jag ringde på en gång hem, och pappa tror att han vet var den finns. Grejt! Barnrummet går nu i grönt, och det ska få vara den gröna färgen ett bra tag till. Den är neutral och fin och tål att ryckas tapeter ifrån:-) Det känns ju inte som att vi ids renovera på ett ställe där det kommer att bli massakrerat på en gång. Fast det blir det väl i och för sig i vilket rum som helst i huset. Ungar kan ju va rätt snabba:-D

Jag har till och med vaga scrapplaner som inredning, men vi får se hur det går med det. Men jag hittade ett par snygga scrappgrejer igår när jag surfade runt oxå, och jag blev nästan sugen! En mobil skulle ju till exempel inte vara alltför avancerad att scrappa.

Håll nu tummarna för att jag även får tag på det blå och vita uggletyget!

3 kommentarer:

Annika sa...

Hej vännen! Oj vad roligt med alla planer och tankar! Snygga tyger!! =) Du är duktig! Va rädd om dig! Kram Annika

Evelina sa...

Mmmm vilka snygga tyger! Jag kanske måste kappbuda med dig...!

Wildärtan sa...

Det låter du allt bli, syrran :-D