måndag 24 januari 2011

Föräldragrupp del 1

Idag har jag premiärat på föräldragrupp i Lycksele. Blev så glad när jag såg en annan från hemkommunen där oxå:-) Vi blir fler och fler.. Hur som helst så är det 20 (eller egentligen 18, då) barn i Lycksele på gång just i mars. Men det är ju inte bara 20 st som kommer att söka in på BB i Lycksele, utan det kommer folk från Storuman, Sorsele, Vilhelmina, Malå etc.. Kan bli lite trångt:-D Ja, det är ju inget jämfört med större ställen, men... Hur som helst så är jag glad att jag påbörjat boken av Abascal "Att föda", för det gjorde att jag hängde med litegrann i allt som barnmorskan sa. Förresten så var det även hur skönt som helst att va i "gott sällskap" av fler som är god och rund om magen:-)

På väg hem så åkte jag förbi föräldrarna med en jättekasse med tyg som jag en gång införskaffat för att sy mig ett lapptäcke. Det blev ju inget med det, men mamma ska fixa ett lapptäcke till spjälsängen. Sjysst! Kommer bli assnyggt:-D Och snälla mamma skickade med 3 glasspaket med pölsa, och en form med kålpudding. Sååå snällt! Då slapp jag göra middag när jag kom hem efter sju ikväll:-D Tror jag ska smaka mer på pölsan - kålpuddingen var ju supergod. Och det vet jag att pölsan oxå är, för jag åt ju några skedar innan det förpackades:-D

2 kommentarer:

Marianne L sa...

Visst föds många barn i mars, men vi hade sån tur när lille Anton föddes (10 mars-09) att vi var nästan ensamma på hela avdelningen i flera dagar :-). Hoppas att ni har lika tur!

Miriam sa...

Men alltså, varför är jag inte med i samma föräldragrupp? För visst går vi till samma barnmorska?