fredag 7 januari 2011

Snö, renar och graviddrömmar

Den har veckan har det snöat och snöat och snöat. Inte så kul att ge sig ut på vägen för att ta sig till jobbet, men det har gått bra. Fast imorse höll jag på att ta ett par renar:-s Tur de faktiskt höll sig på samma sida hela tiden så att jag kunde ta om, annars brukar de ju kunna virra lite fram och tillbaka hur som helst.

Denna veckan har jag oxå för första gången drömt "graviddrömmar", och andra natten det hände så var det rent ut sagt vårt barn det handlade om:-) Men... jag kan inte komma ihåg nu om det var en liten kille eller tjej:-) Nå, det spelar ju ändå ingen roll för oss vad det blir för kön.

I helgen planerar vi stordåd hemma. Maken ska påbörja de nya garderoberna i sovrummet, ochjag ska flytta över allt från pysselrummet och sen i ordningställa barnrummet. OBS - jag skriver påbörja. Det är ju bara det att det ska firas 70-årskalas, 31-årsfika, komma folk och se på en skoter som vi kanske ska sälja (EDIT: gammskotern!), jag har jouren på jobbet osv. Det kan bli milt sagt splittrat:-) Jag och maken är iaf rörande överens om att vi ska ha sovmorgon på lördag - ser fram emot det!

3 kommentarer:

Sandra sa...

..jasså ska Jonas sälja skotern som han just har köpt??? :)

Annika sa...

Hej vännen! Oj du/ni verkar ha fullt upp! Skönt att det gick bra när du mötte renarna längs vägen! Va rädd om dig! Kram Annika =)

Pippin sa...

De är luriga, de där renarna! Man vet aldrig vad de kan hitta på.
Ha det bra!
Kram Pippin