tisdag 25 januari 2011

Ännu en dag av förberedelser

Idag har det varit en bra dag, förberedelsemässigt för bebben iaf:-) Jag har skaffat baby wash, baby schampoo, spanat in vad barnmat egentligen kostar (ja, det är lite väl tidigt, men ändå!). Och så har inte mindre än 3 paket hämtats ut - nya åkpåsen, som jag gärna skulle sätta mig i just nu om jag bara skulle rymmas i den, en underbar babyfilt och så dreggellappar som jag fyndat på tradera. I bra skick. Grejt! Dessutom har jag köpt mig schampoo och inpackning:-) Det känns skönt att bocka av saker på "att-köpa-listan" och tro att jag har lite koll:-)
Imorgon är det föräldragrupp igen, och jag tror det blir en sväng till Lindex som erbjuder halva reapriset. Så... jag ska nog upp till barnrummet och göra en liten inventering för att se vad som behövs i klädväg. Tror inte vi behöver så mycket i 50/56, men jag kan ju ha fel. Fast det är ju rätt så otroligt;-)

2 kommentarer:

Sindra sa...

Det är ju så roligt att köpa grejer till bebisen...jag blir mormor när som helst nu, beräknat till den 8 febr, och det är så spännande! :)

Anonym sa...

Fin filt! ;) Linda Söderlund