söndag 1 april 2012

Tröttsamt

Den här veckan har jag varit helt sjukt trött. Tisdag-onsdag gick jag en handledarkurs för jobbet. Vi har ju redan haft praktikanter, men det finns ju ett par saker att tänka på, ändå. Sen har jag jobbat som vanligt torsdag-fredag. Jag skulle nog ha kunnat lägga mig samtidigt som Alva precis alla kvällar, men har väl hållit ut nån timme längre... Och både lördag-söndag nu så har vi fått sova i 9-10-timmarsnätter, ändå är jag helt sjukt trött fortfarande. Jaja, får väl dricka mer kaffe och mer vatten;-)

I onsdags när jag kom hem så visade Alva mig och maken hur hon kunde resa sig mot lära-gå-vagnen och gick iväg. Hon tar små utvecklingssteg hela tiden, och vi hejar på:-) Hon står faktiskt själv ett par sekunder då och då, men när hon kommer på sig med det så blir hon rädd och lutar sig mot närmaste stöd i tillvaron:-)

1 kommentar:

Sindra sa...

Visst är det roligt när de små sötingarna börjar gå. Mitt barnbarn blev ett år i slutet av januari så det är inte så långt mellan honom och Alva. Han springer runt nu, både ute och inne :)

Kramis