tisdag 3 april 2012

Ett pyre


Igår var vi på ultraljud i Lycksele, och allt ser bra ut! Hjärna, hjärta, lever, njure, fostervattnet, antal fingrar och tår - allt ser ut som det ska, så det känns skönt! De kunde inte se än vilket kön det blir, men det vill vi ju heller inte veta, faktiskt. Blir mycket roligare överraskning att få en överraskning, liksom. Vi är oxå överens om att jag är i v. 18+6 (idag), så bf är i slutet av augusti.

Ja, finns väl inte så mycket att säga mer än att vi gläder oss mycket över nästa pyre! Samtidigt så har jag mycket sämre koll denna gång på hur jag ligger till i antal veckor, t.ex. för det händer ju så mycket i Alvas utveckling just nu. Och så kommer det väl att vara fortsättningsvis oxå, antar jag. När Alva var på g så hade jag ju tid att vara så uppdaterad, och jag sökte information om allt möjligt kring graviditeten och barn, sjukdomar mm. Det hade sin tid, och nu är vi inne i en annan tid.

10 kommentarer:

Monken sa...

Grattis, vad roligt!! :)

Emma sa...

Grattis till ännu ett litet mirakel!

webmosterhelene sa...

Men ååååååh!!! Vad spännande!! Stort grattis!!

Sindra sa...

Åh, vad roligt att allts er bra ut! Lycka till! :)
Kramis

Sara Mårtensson sa...

GRATTIS GRATTIS!! Så underbart och så roligt! Jag anade faktiskt att ni skulle på ultraljud då ni åkte till Lycksele utan Alva ;-)
Hoppas du får må bra! Sköt om er!

Kram Sara

Anonym sa...

Grattis!!!
/Linda Söderlund

Elin Rydén sa...

Grattis grattis, så roligt för er. Glädjas med er får ja nu göra. Hilda är nu 6månader, tiden går så snabbt.

Bara Jag sa...

ÅH! Grattis!!

Anna sa...

Så roligt, Grattis!!

Pippin sa...

Hörde om nyheten redan förra helgen. Grattis!
Kram