lördag 25 juni 2011

Midsommarafton - så blev det:-)

Jag hittade en klänning (se förra inlägget), minsann, hade glömt att jag har den. Kanske mest för att jag aldrig använt den förut..? Det blev firande tillsammans med svärfar och en av svägerskorna hos oss, vi har en altan med tak. Det är ganska praktiskt när man ska grilla i hällregn:-) Så det blev ju intensivstädning på eftermiddagen, så klart. Dusch av samtliga i familjen, ut och tvärplocka en midsommarbukett, för det är väl ändå ingen riktig midsommar utan blommor på bordet? Nå, jag gick inte ut på ängen, utan gick i lågskorna, i regnet, i trädgården och plockade vit och lila syrén, vitgul iris och blåvita aklejor samt en massa jättedaggkåpa runt det. Jag hann inte fixa med den eftersom gästerna kom i precis rätt tid, den blev ungefär som jag plockat den... Lutande tornet i Pisa:-D
Alva hade sovit smådåligt under dagen, så hon sov tryggt hos farfar efter middagen. Se så liten hennes hand är på hans?! Och nu kan hon ha armbandet som hennes kusin gav henne redan på BB:-)

2 kommentarer:

AKO sa...

Ja tycker att buketten är fin som den är. Den färgkombinationen går ju inte av för hackor. :) Jag hade tänkt plocka in lite ängsblommor men först så regnade så hemskans och sedan så blev det istället att jag "plockade en bukett" med kameran istället under en promenad. Önskar er en fortsatt fin midsommarhelg! Det ska jag ha.

Maine/Trolikt & Rimlikt sa...

Ett mycket vackert lutande torn. Måste ha doftat underbart. Och de händerna säger mer än tusen ord...
Kram Maine