onsdag 6 april 2011

Barnbidrag

Igår sattes första barnbidraget in, men jag upptäckte det idag. Tur jag inte såg det igår då jag var till Lycksele - vem vet vad lilltjoppan verkligen skulle ha behövt då?? ;-)

Idag har vi varit på 6-veckorskontrollen, och allt ser fortfarande bra ut. Hon har endast gått upp typ 150 g (eller vad det var) sen i fredags, men... bra om hon inte blir tvärheffaklumpig, kan jag tycka. Alva har börjat sova längre och längre, och då blir det ju lite mindre mat... för hon medverkar ju inte till mjölkproduktionen på så vis. Hur som helst så är hon fortfarande på väg upp i vikt, och doktorerna tyckte det såg lysande ut!

Ikväll skulle jag ha gjort premiär på klädparty, men det blev tyvärr inställt. Hade ju varit intressant! Hoppas det blir nån annan gång istället. Men istället har jag donat med en gospellåt, letat fram texten till den så vi slipper humma:-) Å så har vi försökt rensa lite för en loppis, men.. de jag vill slänga vill maken spara - och tvärtom. Så det blir inte så mycket vi lämnar iväg. Och vårt hus är fullt av saker... *suck*


Ikväll skippade jag även soffan och tog mig ut på en promenad. Känns så bra! Nu ska jag väcka lillsnark och få henne att äta. Jag vill isäng..

2 kommentarer:

Bara Jag sa...

Barnbidraget - nu kommer du som oss andra att se fram emot den 20 varje månad :-)

Rosario J sa...

Söt...