tisdag 30 november 2010

Så effektivt:-)

Igår så hade jag föresatt mig att jag skulle påbörja lagningen av jeans (makens) som legat på hög i säkert ett år. Och högen har bara blivit större och större.... när jag kom hem så hade maken faktiskt flyttat mitt pysselskrivbord in till det nya stället, för mitt pysselrum kommer ju att bli barnrum. Och vi diskuterade hur en av Expedithyllorna oxå skulle kunna rymmas i nya hörnan - jag tror det blir bra! Nära till datorn och skrivaren oxå:-) I varje fall så blev ett par jeans lagade, men det är så kallt inne i pysselrummet att jag inte pallade ett par till. Så maken luftade helt enkelt elementet. Ska se ikväll om det blev nån skillnad - det är det säkert! (Fotot är från nätet).

Vi åkte på gospelövning och sjöng julsånger och när jag åkte med en bekant hem så fick jag för mig att jag skulle gå från Blå vägen, det tar väl knappt 10 minuter, men det blir ju en liten stunds luft iaf. Fast jag tänkte inte på att det var -24 och jag hade "slinky"byxor... det är inte så varmt, direkt. Så jag var ju tvungen att ta mig ett bad när jag kom hem - stackars mig, va?? ;-) Så mycket skönt, det ska bli min nya lyx av eftertänksamhet. Jag ägnade mig mycket åt långa bad när jag boddde på ett ställe i Storuman, och jag har för mig att jag mådde hemskt bra då till både kropp och själ. Och Knådden verkade oxå trivas:-) Jag hann då oxå läsa färdigt den där boken om graviditet och födsel som jag fått från MVC.

Imorse kom maken och väckte mig, jag hade glömt ställa väckarklockan. Men igår så vaknade jag halv sex och steg upp då... så detta jämnade ju liksom ut sig, och jag behövde nog den där sovstunden, tror jag:-)

1 kommentar:

Rhode sa...

Du har enkelt blivit en lapplisa :-)
Kram!