söndag 7 november 2010

Barnvagnarna är inspekterade!

Imorse stack vi iväg till Umeå för att spendera några timmar på Barnens hus och Babyproffsen. Målet var att botanisera i barnvagnsdjungeln. För det första så fick vi klara oss själva i 1.5 timme, för säljarna belv aldrig lediga. Så vi listade ju ut ett och annat, tog loss, knövlade ihop barnvagnar till höger och vänster, provkörde dem i butiken med ryggsäcken i som vi fyllt med 5 kg "bebis" (socker). Intressant! Till slut hade vi tre vinnare, tack och lov.

Teutonia prestige är den vi helst skulle vilja ha! Den har bäst dämpning, är lättmanövrerad både att styra och ta/knövla ihop. Snygg oxå, för den delen:-) Men jag undrar om vi kommer att hitta den på blocket?? Där finns massor av ospecade Emmaljunga, och bara 2-3 Teutonia.. Ja, vi får väl se vad det blir! Det är ju ingen panik än..

1 kommentar:

Tefe sa...

Spännande! :-D

Men... vill man int ha en barnvagn med svänghjul fram så att man kan svänga utan att behöva lyfta framhjulen? :-)
Stora hjul verka den ju dock ha och de är bra. Va ä de för däck? Platta ser de ut som på bilden... fanns de nån med däck som liknar cykeldäck? Tänkte att de kanske är bättre på grusväg kanske. ;-)

Haha, ler åt att jag har så mycke tankar kring en barnvagn. Det är ju inte direkt aktuellt med det för min del. :-P Men det är väl funktionalitetstänket kring tekniska lösningar i mig som går igång lite. ;-)

Ha de gott å Si ja soon. :-)
Gud Välsigne Er.
Kram