onsdag 17 november 2010

Den rör ju på sig!

Imorse när jag satt i samtal med kollegerna så rördes det friskt på sig i magen och jag kunde se hur tröjan rörde sig för första gången:-D Jag har nog bara inte studerat det förut, iofs.. Vi har iaf en livfull liten krabat som rör sig nu och då, både dag som natt... när ska pyret sova, är det tänkt? Nåväl, än så länge så är det inte så stora rörelser så att det stör sömnen.

Bebben är i v. 23 nu, och är c:a 600 g tung:-) Ett Bregottpaket, alltså:-D Jag har känt av livmodern ovanför naveln sen jag var inne på BB, alltså v. 20.. Men nåt måste ju ändå va individuellt? Vi pratar med bebben varje dag och smeker det flera gånger per dag.. Vår lilla fining - ska bli grejt att få se dig snart!

Igår så gick jag hem från svärfar, och jag fick så ont i ryggslutet. Dessutom hade jag skoterbyxor på mig, och de är köpta i karlmodell... så de är lite oproportionerliga mot min korta kropp, förmodligen. De är iaf tunga att gå i, jag blev heeeelt slut på! Jag höll på att ringa när jag kommit ända till första grannen och undra vars maken var, hade ju hoppats på att få skjuts en del av sträckan. Men... det var skönt oxå. Förutom ryggontet:-)

1 kommentar:

Bara Jag sa...

Det är bet roligaste med att vara gravid tycker jag - att känna att "det" lever :-) KRAM!