söndag 14 november 2010

7 av 7

Denna vecka har varit busy för min del med helt olediga kvällar och helg. I måndags var vi på Storuman gospel, och det tar ju hela kvällen. I tisdags var jag och hjälpte till på Kul i kapellet och hade med mg material för att göra fars dagskort. I onsdags så övade Creo - puss på er! Vi är så få, men det låter ändå så bra! I torsdags var jag på verksamhetsråd för församlingens räkning och så passade jag på att göra några ärenden efteråt. I fredags hade jag ungdomssamlingen. I lördags hade jag laddat för sovmorgon, men det gick bort av olika anledningar. Kl 7.15 vaknade jag. Samma sak på imorse. Men då fick jag iaf ligga och dra mig till halv nio, då gjorde jag mig i ordning inför förmiddagsgudstjänst och på kvällen har det varit lovsångsgudstjänst. Yiha! Nästan allt av detta, utom lördagen, har ju varit roligt, men samtidigt känner jag att jag inte ska boka upp mig på allt på samma vecka. Det är bra med vilokvällar/vilodagar.

Igår såg jag ett program om människohandel, och det är nästan fascinerande hur lite värde som en del sätter på sina medmänniskor. Att sälja sin flickvän för att själv sko sig...?? Kidnappa en annans barn för att sälja till högstbjudande..? Ja, det är ju inget nytt, men det är så obehagligt att det gör ont. Fotot är från nätet nånstans.

Denna vecka är ju ganska så ledig, bara gospel- och Creoövning samt en tripp till helgen. Yeay!!

1 kommentar:

HelenaN sa...

Ja, visst är det konstigt att vissa veckor blir knökfulla o man hinner knappt andas emellan alla uppdrag?! Hoppas du får ta det lugnt nu i veckan :)
*kram*