måndag 21 maj 2012

Umeå

I fredags stack familjen till Umeå, så på eftermiddagen gjorde vi bort Ersboda. När jag mötte maken utanför Jula sa han "Du ser ganska sliten ut". Mmmm, jag hade köpt vatten... som blev kvar i bilen. Jag får ruskigt ont i höfterna (fogarna?) när jag går eller står mycket, så jag såg nog faktiskt lite sliten ut. Och julostig i ansiktet:-) Nå, vi åkte mot huset vi lånat för helgen och passerade en BBQ take away. Tack och lov så stannade vi och köpte oss middag där, familjebox. Otroligt gott! Så gott folk i närheten av Umeå, tillägna Brännlands wärdshus fredagsmyset nån gång, det är totally worth it! Och efter middagen åkte vi förbi syrran där vi lät småkusinerna leka loss litegrann, och så åt vi jordgubbar med grädde. Är de inte söta ihop? (fotot ovan).
På lördagen var min intention att köpa flera par skor till lillongen på Skopunkten, men de hade flyttat på sig, så det blev inget med det. Men på eftermiddagen så sjöng iaf maken med bandet Once again, och det var oxå en höjdarupplevelse! Alva älskar musik, så hon studsade loss så gott hon kunde! Och så kröp hon omkring på asfalten och blev riktigt skitig om knäna, men det går ju inte hålla en 1-åring i vagn en heldag. Så det tilläts av ömma modern:-)
Matilda vallar Alva under Once againkonserten:-)
Efter konserten på stan fick vi middag hos ett par kompisar, trerätters! Oh så gott!

På söndagen tog vi det lugnt på förmiddagen, Alva fick sova och äta lunch innan vi rörde på oss. Då åkte vi till brorsan på fika. Nice:-) Och efter det köpte vi oss en barnvagn och hämtade upp en kompis för att så småningom åka hemåt. Det tog ju en evighet eftersom vi hade släpvagn med oss. Halv elva på kvällen var vi hemma, och då hade Alva somnat ungefär en mil innan vår gård...

Helgen var trevlig, späckad på innehåll som vanligt när vi åker till Umeå. Och bilen var späckad under hemvägen oxå. Det är ganska fascinerande att vi alltid lyckas fylla bilen med grejer när vi varit där. Inte underligt att vårt hus inte räcker till;-)

Inga kommentarer: